A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Підсумкове засідання атестаційної комісії II рівня управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради

 17 квітня 2024 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії II рівня управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради.  Атестацію успішно пройшли 13 керівників закладів освіти, серед них 11 керівників закладів загальної середньої освіти та 2 керівники закладів дошкільної освіти.

16:35 17.04.2024

Нарада з питань організації харчування в закладах загальної середньої освіти Хустської міської ради

16 квітня 2024 року в актовій залі КЗПО "ЦДЮТ "Сузір'я"" відбулася нарада з питань організації харчування в закладах загальної середньої освіти Хустської міської ради.

17:42 16.04.2024

Засідання професійної спільноти музичних керівників

12 квітня 2024 року, в рамках річного плану роботи професійної спільноти музичних керівників, відбулося чергове засідання. Тема зустрічі - "Нетрадиційні види театру в естетичному розвитку дошкільнят". Театралізована діяльність дає прекрасні можливості для розвитку здібностей до творчості. У розмаїтті засобів впливу на формування особистості дитини дошкільного віку важливе місце посідає театр та його різновиди. Це особливий, синтетичний вид мистецтва, який органічно поєднує в собі художнє слово, музику, драматичну дію, поетику, живопис та літературу. Допомагає дитині глибше пізнати себе, внутрішній світ, спонукає її до самовдосконалення, викликаючи естетичні почуття.

20:15 15.04.2024

ІІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти під гаслом «Разом переможемо!»

Сьогодні на міському стадіоні "Карпати" відбулося урочисте відкриття ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти під гаслом «Разом переможемо!». Цей масштабний спортивний проєкт, започаткований за ініціативою Президента України, має на меті популяризацію спорту серед школярів та заохочення їх до здорового способу життя.

18:00 12.04.2024

Команда управлінців Закарпаття взяла участь у навчанні з впровадження DREAM

Міністерство освіти і науки України проводить серію інформаційних зустрічей з керівниками департаментів (управлінь) освіти і науки обласних військових адміністрацій та представниками територіальних громад. Ці зустрічі присвячені навчанню роботі в Єдиній цифровій інтегрованій інформаційно-аналітичній системі управління процесом відбудови обʼєктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури (DREAM). Команда управлінців Закарпаття, до якої входить Олеся Калинич, начальник управління освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради, взяла участь в інформаційній зустрічі. DREAM - це цифрова екосистема для підзвітного управління відновленням. Система збирає, упорядковує та публікує відкриті дані на всіх етапах проєктів відновлення в режимі реального часу. Завдяки цьому звітність стає більш якісною, а сам проєкт – більш ефективним.

15:31 10.04.2024

Волонтерські заходи на підтримку ЗСУ | Хустський ліцей №3

Хустський ліцей №3 не може стояти осторонь, коли мова йде про допомогу українським захисникам. Нещодавно ліцей організував ряд волонтерських заходів, щоб підтримати українських воїнів та зробити свій внесок у перемогу над окупантом.

15:51 09.04.2024

Представники Ужгородського національного університету презентував свої можливості учням старших класів закладів освіти Хустської міської ради

9 квітня 2024 року в рамках співпраці між управлінням освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради з філологічним факультетом Ужгородського національного університету (УжНУ) відбулася зустріч викладачів та представників студентського самоврядування УжНУ з учнями старших класів закладів освіти Хустської міської ради.

15:01 09.04.2024

Управління освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради інформує про участь у Програмі шкільного харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Управління освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради інформує про участь у Програмі шкільного харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН.

13:57 09.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень