A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Атестація педагогічних працівників закладів освіти Хустської міської територіальної громади

Дата: 06.04.2022 11:08
Кількість переглядів: 16

Атестація педагогічних працівників закладів освіти
Хустської міської територіальної громади

4-5 квітня 2022 року атестаційна комісія ІІ рівня управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради під головуванням начальника управління Олесі Василівни Калинич провела три засідання. У ході роботи члени комісії та експертних груп ознайомилися із атестаційними матеріалами та характеристиками на педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти; керівників ЗЗСО, завідувачів ЗДО, заступників з навчально-виховної та виховної роботи ЗЗСО.
Відповідно до поданих атестаційних матеріалів, з урахуванням окремих думок, висловлених членами експертних груп (працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради, керівники окремих професійних спільнот) члени атестаційної комісії ІІ рівня винесли на голосування питання про атестацію 156 педагогічних працівників, з них:
- 131 працівник закладів загальної середньої освіти;
- 24 працівників закладів дошкільної освіти;
- 1 працівник закладу позашкільної освіти.
За результатами голосування 63 педпрацівникам присвоєно відповідні категорії та педагогічні звання, 93 – підтверджено раніше присвоєні категорії та звання.
5 квітня атестаційною комісією ІІ рівня також було вивчено матеріали, подані на керівників та заступників закладів освіти, які підлягають атестації. За результатами голосування 19 керівникам підтверджено відповідність займаній посаді, серед них:
-    1 директор ЗЗСО;
-    8 завідувачів ЗДО;
-    10 заступників з навчально-виховної та виховної роботи.
Бажаємо усім педагогам творчої наснаги та мирного неба.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень