A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Онлайн-зустріч психолога ЦПРПП

Дата: 28.03.2022 14:14
Кількість переглядів: 24

25 березня 2022 року відбулася онлайн-зустріч психолога ЦПРПП Хустської міської ради Юлії Шевері з  фахівцями психологічної служби закладів освіти Хустської МТГ. До проведення заходу також долучилася головний спеціаліст управління освіти, релігій та у справах національностей Оксана Пригара.
Ключові питання зустрічі:
- Основні напрями роботи фахівців психологічної служби , використання перевірених джерел та інформаційних ресурсів, надання консультативної допомоги внутрішньо переміщеним особам -  головний спеціаліст Управління освіти, релігій та у справах національностей Оксана ПРИГАРА.  
- Наповнюваність сторінок психолога на сайтах закладів освіти, організацію дистанційної роботи фахівцями психологічної служби, функції практичного психолога у воєнний час, методичне забезпечення та важливість самоосвіти для роботи з особами переміщеними з зони бойових дій нашої держави – психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Юлія ШЕВЕРЯ.
Досвідом роботи у міжатестаційний період поділилися фахівці психологічної служби, які у цьому році атестуються на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»:
- Шутко Марія Петрівна, практичний психолог Боронявського ЗЗСО
- Тодавчич Світлана Олександрівна, практичний психолог Рокосівського ЗЗСО
- Русанюк Тетяна Михайлівна, соціальний педагог Нанківського ЗЗСО.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень