A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Другий блок онлайн-тренінгів для вчителів української мови та літератури

Дата: 23.02.2022 14:35
Кількість переглядів: 88

Другий блок онлайн-тренінгів для вчителів української мови та літератури, метою яких є покращити роботу з підготовки учнів до ДПА у форматі ЗНО,  на тему " Лайфхаки, або як навчити учнів правильно читати тести ЗНО" провели 22 лютого 2022 року Лариса Юрик, керівник професійної спільноти та Світлана Луканець, директор ЦПРПП Хустської міської ради.  
Лариса Петрівна поділилася з колегами секретами успішної підготовки учнів до зовнішнього оцінювання, ознайомила з інтернет-ресурсами та друкованими посібниками, які використовує у навчальному процесі. Закцентувала увагу на важливості використання під час вивчення програмового матеріалу (особливо для узагальнення) тестів у форматі ЗНО.  Учасники тренінгу мали можливість порівняти завдання з мовної теми для учнів базової школи та випускних класів, прослідкувати послідовність та правильність їх виконання шляхом відсікання зайвих варіантів.
Наступна тренінгова онлайн-зустріч зі вчителями української мови та літератури решти ЗЗСО нашої громади відбудеться 24 лютого.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень