A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Підсумки конкурсу – завжди очікувані

Дата: 14.04.2021 15:38
Кількість переглядів: 28

Підсумки конкурсу – завжди очікувані!

Маємо за честь представити вашій увазі перебіг та результати ІІ етапу обласного конкурсу «Вірш, лист до мами», який цього року проходив на базі ЦНТТУМ Хустської міської ради. 
Конкурс проводився у номінаціях: «Кращий твір образотворчого мистецтва (малюнок)» – серед учнів 5-7 класів та «Кращий літературний твір (вірш, лист)» – серед учнів 8-10 класів. Згідно з вимогами п. 3.1.3. «Примірного положення про проведення І та ІІ етапів обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» для участі у ІІ етапі оргкомітетом відібрано лише одну роботу (І місце) у кожній із номінацій.
До ІІ етапу конкурсу долучилися 20 закладів освіти Хустської ТГ, а саме: Хустська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1 ім. А.Волошина, Хустська ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Хустська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №3, Хустська ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Хустська ЗОШ І-ІІІ ст. №5, Хустська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №6, Гімназія-інтернат міста Хуста, Хустський НВК №1, Хустська ЗОШ І-ІІ ст., Боронявський, Данилівський, Ізянський, Крайниківський, Кошелівський, Липчанський, Нижньоселищенський, Стеблівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Заломський ЗЗСО І-ІІ ст., Центр позашкільної роботи Хустської міської ради та Центр науково-технічної творчості учнівської молоді Хустської міської ради. Вищезгадані освітні установи представили конкурсні роботи 44 вихованців.
Конкурсне журі працювало на оцінюванням 08 квітня 2021 року, яке розглянуло та оцінило 20 конкурсних робіт у номінації «Кращий твір образотворчого мистецтва (малюнок)» та 24 літературні твори у номінаціях «Кращий літературний твір (вірш, лист) до мами». 
Представлені учнівські роботи свідчать про те, що для кожного учасника образ матері є символом любові, ласки та родинного тепла. У творах образотворчого мистецтва учні намагалися відтворити образ найріднішої людини, а літературні твори описували найкращі особистісні почуття автора, які розкривають тематику конкурсу. 
Наказом управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради №51 від 09.04.2021 р. затверджені переможці та призери ІІ етапу конкурсу, роботи яких представлятимуть громаду на ІІІ обласному етапі.
Будьмо здорові! Усе буде Україна!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень