A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Використання освітніх платформ та КТ на уроках зарубіжної літератури під час дистанційного навчання

Дата: 17.02.2022 15:58
Кількість переглядів: 9

Досвідом «Використання освітніх платформ та КТ на уроках зарубіжної літератури під час дистанційного навчання» ділилися вчителі зарубіжної літератури Хустської МТГ 15 лютого 2022 року під час вебінару, який координувала Людмила Булак, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради.
Пузеняк Марія Іванівна, учитель Стеблівського ЗЗСО І-ІІІ ст., познайомила колег із методикою свторення буктрейлерів, перегляд яких спонукає юних читачів до прочитання творів. Попадинець Оксана Йосипівна, учитель Боронявського ЗЗСО І-ІІІ ст., вказала на переваги та недоліки дистанційного навчання. Також Оксана Йосипівна поділилася з колегами досвідом роботи на освітніх платформах та в програмах, якими активно користується не тільки під час дистанційного навчання. Габорець Марія Федорівна, учитель Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ст., презентувала свої педагогічні «перлинки», які допомагають цікаво провести урок та підсумувати вивчений матеріал.
У кінці зустрічі учителі зарубіжної літератури, під керівництвом голови професійної спільноти Грички Наталії Іванівни, обговорили особливості навчальних програм та підручників для 5 класів НУШ.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень