A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

ЗНАЄМО, ЩО ЇМО

Дата: 17.12.2021 16:27
Кількість переглядів: 14

До уваги керівників закладів освіти,

батьків, учнів та громадськості територіальної громади!!!

 

Впровадження реформи харчування у закладах освіти викликало зацікавленість у всього суспільства. Нові стандарти та меню, сучасні технологічні процеси, роль громад та керівників закладів освіти в успішній реалізації реформи, ефективний контроль – це основні теми, які детально вивчалися протягом півроку. Проведено багато зустрічей, колегій та форумів.

І як результат – створено портал ,,ЗНАЇМО”. «Знаїмо» http://znaimo.gov.ua/

– це реалізаціїя підписаного у травні 2021 року меморандуму між першою леді України, ЮНІСЕФ, Посольством Швейцарської Конфедерації в Україні та Міністерством освіти і науки. У ньому сторони домовилися про початок інформаційної кампанії щодо здорового харчування в нашій країні. На новій платформі зібрано повну інформацію для керівників закладів освіти про перебіг реформи й нормативи шкільного харчування. Створені розділи для вчителів і батьків, де можна дізнатися, як формувати культуру харчування у дитини в сім’ї та у школі. Також є окремий розділ для школярів, у якому в доступній формі, з використанням ігор і тестів, викладено основи здорового харчування.

Як повідомили розробники, зараз на порталі – 200 текстів, близько сотні презентацій, анімаційних об'єктів, інструкцій, віджетів, відповіді на 100 найактуальніших питань з реформи шкільного харчування для всіх учасників процесу. І він постійно поповнюватиметься новою інформацією.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень