A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 20 листопада 2023 року, на базі КУ "ЦПРПП Хустської міської ради", відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь 36 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Хустської МТГ.  Протягом трьох годин конкурсанти мали можливість написати оригінальний твір на тему, пов'язану з Кобзарем, використовуючи відповідні мовні засоби: однорідні члени речення, вставні слова, звертання, риторичні запитання, прості ускладнені та складні речення, пряму мову та цитати.  Фахове журі після перевірки робіт визначить накращих - тих, хто представлятиме громаду на ІІІ етапі Конкурсу!

18:47 20.11.2023

Тиждень доброти в дошкільній ланці Навчально-реабілітаційного центру Хустської міської ради

Із 13 по 17 листопада в дошкільній ланці Навчально-реабілітаційного центру Хустської міської ради пройшов тематичний "Тиждень доброти". Понеділок - Усесвітній день доброти!

09:50 20.11.2023

Вітаємо команду Opt[i]mum із перемогою на міжнародних змаганнях з робототехніки

Команда Opt[i]mum, у складі Олексія Лебедя та Євгенія Стрижакова (Хустський багатопрофільний ліцей №1 ім.І. Магули), представляла Україну та місто Хуст на міжнародних змаганнях з робототехніки Robotex в Естонії. Хлопці успішно посіли перше місце! Вітаємо з перемогою!

09:18 20.11.2023

16 листопада – Міжнародний день толерантності

16 листопада 1995 р. держави-члени ЮНЕСКО прийняли Декларацію принципів терпимості. За пропозицією ООН, з 1996 р. щорічно у всьому світі цього дня відзначають Міжнародний день толерантності.

16:03 16.11.2023

ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Сьогодні відбувся ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика! Олеся Калинич, начальник управління освіти та у справах національностей, вчителка української мови та літератури, заслужена вчителька України, привітала 135 учасників із 26 закладів освіти Хустської МТГ. Почесною гостею на урочистому відкритті Конкурсу була письменниця, громадська діячка, заслужена вчителька України Христина Миколаївна Шкробинець. Вона звернулася до учасників зі словами подяки за любов до української мови, висловила впевненість у тому, що завдяки творчій молоді Україна обов'язково буде серед успішних європейських країн. Після виконання учасниками Конкурсу завдань до роботи взялися члени фахового журі.

15:53 16.11.2023

 У Хустському багатопрофільному ліцеї №1 ім. І. Магули відкрито клас безпеки!

 У Хустському багатопрофільному ліцеї №1 ім. І. Магули відкрито клас безпеки!  Завдяки інтерактивному класу, діти не лише засвоюватимуть правила безпеки, але й формуватимуть культуру безпечної поведінки.  Клас обладнано зонами для навчання домедичної допомоги, пожежної безпеки, мінної безпеки, психологічного розвантаження та правил дорожнього руху.  Сьогодні представники ДСНС та Національної поліції розповідали учням про важливість дотримання правил безпеки життєдіяльності. 

12:56 16.11.2023

Участь у форумі з питань реалізації реформи шкільного харчування

«Ми готуємо не їжу - ми готуємо майбутнє», - підкреслює Олена Зеленська у вітальному слові на відкритті форуму, організованому Офісом президента, Міністерством освіти і науки України, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

15:31 15.11.2023

​​​​​​​НРЦ Хустської міської ради впроваджує програму СЕЕН та бере участь у всеукраїнському експерименті «Організаційно-педагогічні умови формування в учнів м’яких навичок шляхом соціально-емоційного та етичного навчання»

НРЦ Хустської міської ради впроваджує програму соціально-емоційного та етичного навчання (СЕЕН) та бере участь у всеукраїнському експерименті «Організаційно-педагогічні умови формування в учнів м’яких навичок шляхом соціально-емоційного та етичного навчання». Таких шкіл в Україні всього 26, із Закарпатті в проєкті тільки один заклад.

14:12 14.11.2023

13 листопада - Всесвітній день доброти

Сьогодні, коли весь світ святкує День Доброти, у закладах освіти Хустської ТГ влаштували ряд заходів, спрямованих на поширення позитиву та добрі справи.

16:19 13.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень