A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Тиждень математики та фізики | Нижньоселищенський ліцей

З 11 по 15 березня в Нижньоселищенському ліцеї проходив Тиждень математики та фізики! Протягом цих п'яти днів учні мали можливість зануритися в захопливий світ точних наук, де кожна цифра, кожен символ, кожне завдання ставали ключем до розуміння навколишнього світу. Математичний турнір для 8-х класів (вчитель Губаль Віра Анатоліївна). Челендж "Як добре наші учні знають математику" (вчитель Данча Неля Михайлівна) перетворив 9-класників на справжніх журналістів, які досліджували математичні знання своїх однокласників. Хвилинка математичної руханки для 7-х класів зарядила енергією та позитивом. Інтерактивна розминка на уроках математики у 5-х та 6-х класах (вчитель Сабов Тетяна Василівна). Пізнавальний квест "Прогулянка чарівним лісом" та математичний квест "Допоможи ЗСУ вигнати русню" для 5-х та 6-х класів (вчитель Сабов Тетяна Василівна). Хвилинки розгадування кросвордів та загадок, квест «Таємниці фізики» та інтегрований фізико-математичний турнір «Ігри розуму» (вчителі Король Ольга Михайлівна та Ларь Ангеліна Іванівна) для 7-х та 8-х класів розкрили таємниці фізики та математики. Це був незабутній тиждень, який надихнув учнів на нові звершення у світі математики та фізики!

13:31 18.03.2024

85 років з дня проголошення незалежності Карпатської України

Сьогодні, 15 березня 1939 року, Сейм Карпатської України проголосив незалежність краю, було ухвалено Конституцію, державну мову — українську, синьо-жовтий прапор та національний гімн "Ще не вмерла України...".

15:10 15.03.2024

Відбулося засідання професійної спільноти вихователів старших дошкільних груп на тему "Природне довкілля як засіб розвитку творчих здібностей старших дошкільників"

 Відповідно до річного плану роботи, 12 березня 2024 року, відбулося засідання професійної спільноти вихователів старших дошкільних груп. Тема зустрічі - "Природне довкілля як засіб розвитку творчих здібностей старших дошкільників".

12:12 14.03.2024

Інтерактивна декада | Хустська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2

Успішне завершення інтерактивної декади в Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ! Усе почалося із задуму: замінити звичні предметні тижні чимось новим, цікавим, інтерактивним. Учителі прагнули об'єднати всі предмети НУШ, досліджуючи одну спільну тему.  Обрали тему для першої інтерактивної декади – "Рослини і тварини Закарпаття". Розробили план, намітили заходи, проєкти, майстер-класи.

12:59 13.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень