A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Акція "Подаруй бібліотеці українську сучасну книгу" | Хустський багатопрофільний ліцей №1 ім.І. Магули

Учні Хустського багатопрофільного ліцею №1 ім.І. Магули підтримали акцію "Подаруй бібліотеці українську сучасну книгу" в рамках Міжнародного дня дарування книг.

15:48 14.02.2024

Відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Хустської МТГ

14 лютого 2024 року на базі Хустського ліцею №5 відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Хустської МТГ, де обговорювались актуальні питання інклюзивної освіти.

15:12 14.02.2024

Хустська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та Ізянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів здобули золоті відзнаки "Заклад партнер" у проєкті "Єдина Україна"

Хустська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та Ізянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відзначилися активною участю в різноманітних заходах Всеукраїнського проєкту "Єдина Україна". Завдяки своїй плідній співпраці з федерацією "Спорт заради розвитку" вони отримали золоту відзнаку.

09:49 07.02.2024

День безпечного Інтернету в закладах освіти Хустської ТГ

6 лютого 2024 року ми відзначаємо День безпечного Інтернету. Подію заснували мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії, має на меті просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо серед дітей та молоді.

16:28 06.02.2024

Вітаємо колектив КЗПО"ЦДЮТ "Сузір'я " з першими відзнаками в проєкті «Система розвитку освітнього менеджменту в багатопрофільних закладах позашкільної освіти»

Колектив КЗПО "ЦДЮТ "Сузір'я" успішно розпочав роботу над інноваційним освітнім проєктом на тему "Система розвитку освітнього менеджменту в багатопрофільних закладах позашкільної освіти". Цей проект об'єднує заклади позашкільної освіти з Києва, Дніпропетровської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Черкаської та Харківської областей.

09:24 02.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень