A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Вітаємо колектив КЗПО"ЦДЮТ "Сузір'я " з першими відзнаками в проєкті «Система розвитку освітнього менеджменту в багатопрофільних закладах позашкільної освіти»

Колектив КЗПО "ЦДЮТ "Сузір'я" успішно розпочав роботу над інноваційним освітнім проєктом на тему "Система розвитку освітнього менеджменту в багатопрофільних закладах позашкільної освіти". Цей проект об'єднує заклади позашкільної освіти з Києва, Дніпропетровської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Черкаської та Харківської областей.

09:24 02.02.2024

Тиждень підтримки ментального здоров’я «Гратися і не боятися» | ДНЗ(ясла-садок) №2 "Сонечко"

У рамках проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» що реалізується Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація працівників дошкільної освіти" у рамках СПІЛЬНО програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни з 22 по 26 січня 2024 року в ДНЗ(ясла-садок) №2 "Сонечко" Хустської міської ради відбувся тиждень підтримки ментального здоров’я «Гратися і не боятися».

09:35 26.01.2024

Нарада із керівниками закладів загальної середньої освіти та заступниками із навчально-виховної роботи Хустської МТГ

Сьогодні у приміщенні КЗПО "ЦДЮТ "Сузір'я" Хустської міської ради проведено нараду із керівниками закладів загальної середньої освіти та заступниками із навчально-виховної роботи Хустської МТГ.

15:22 24.01.2024

Семінар за участі Всесвітньої продовольчої програми ООН

Сьогодні у приміщенні КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості "Сузір'я" Хустської міської ради відбувся семінар за участі Всесвітньої продовольчої програми ООН, організований за сприяння Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА для громад Хусщини й не тільки.

15:29 23.01.2024

Українська академія лідерства колядує в Хустській міській раді

Сьогодні представники Української академії лідерства завітали до Хустської міської ради з новорічно-різдвяним віншуванням. Лідери учнівського самоврядування Хустської ТГ мали змогу познайомитися та обмінятися досвідом із студентами академії з 16 областей України. Дякуємо всім учасникам дійства за приємні емоції !

13:21 17.01.2024

Психолого-педагогічній консиліум щодо результатів адаптації п'ятикласників НУШ | Хустський багатопрофільний ліцей №1 ім.І. Магули

Упродовж канікулярного часу педагоги Хустського багатопрофільного ліцею №1 ім.І.Магули активно готуються до наступного семестру.

16:46 16.01.2024

Відбулася інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?" за участі представників позашкільних закладів освіти з міста Хуст, Іршава та Виноградів

12 січня 2024 року в приміщенні актової зали КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості "Сузір'я'" відбулася захоплююча інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?", в якій взяли участь представники позашкільних закладів освіти з міста Хуст, Іршава та Виноградів.

11:05 15.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень