A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Заклади освіти Хустської ТГ отримали обладнання для забезпечення інтернет-зв'язку

Хустський багатопрофільний ліцей №1 ім.І. Магули; Хустський ліцей №5; Рокосівський ліцей. Ці заклади освіти Хустської міської ради також розпочали рік із подарунків, адже отримали обладнання для забезпечення інтернет-зв'язку - маршрутизатори із точками доступу Wi-Fi .

17:19 11.01.2024

Заклади дошкільної освіти Хустської ТГ отримали набори для раннього розвитку дітей

 Заклади дошкільної освіти Хустської ТГ отримали від UNICEF набори для раннього розвитку дітей "НУМО, відкривай та розвивай!"  У кожному наборі є навчальні матеріали з різних тем, зокрема про ментальне здоров'я, гігієну та мінну небезпеку. Один набір розрахований на 30 дітей.  Щиро дякуємо Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА та Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримку та сподіваємося на подальшу співпрацю!

15:41 10.01.2024

З Новим роком!

Шановні колеги! Дякуємо за рік, що за кілька митей розчиниться в безмежжі. Він був насиченим і різним, надзвичайно різним. Ідемо з вірою в новий рік

09:19 01.01.2024

Засідання професійної спільноти вихователів старших груп

Ні для кого не секрет, що екологічна ситуація в Україні потребує кардинальних змін, як політичного, економічного так і освітньо-виховного характеру. Починати цей процес варто з екологічної освіти і виховання дітей дошкільного віку, що в свою чергу, дозволить прищепити дошкільникам почуття любові, бережного ставлення до природи, навчити дбайливо розпоряджатися природними багатствами та сформувати на належному рівні екоцентричний тип культури.

10:17 28.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень