A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

НМТ-2023: як зареєструватися на тестування

Дата: 28.03.2023 15:30
Кількість переглядів: 110

Реєстрація на НМТ-2023

    Реєстрація учасників національного мультипредметного тесту розпочнеться 3 квітня та триватиме до 3 травня. Щоб створити персональний кабінет, вступнику потрібно скористатися спеціальним сервісом, який почне діяти одночасно з початком реєстрації. 

     Для реєстрації на НМТ-2023 вам знадобляться копії таких документів:

-паспорт або інший документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ;

-документ, що підтверджує інформацію про освіту: довідка з місця навчання, яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році (для цьогорічних випускників), форма довідки буде, але вона на кожного учня окремо, а не списком, як це було раніше, або свідоцтво про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років);

-документ, що підтверджує внесену інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП): картки платника податків або паспорта громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.

    Кожна копія документа, яку потенційний учасник НМТ буде завантажувати в персональному кабінеті, повинна бути сканованою або сфотографованою копією його оригіналу у вигляді окремого файла у форматі .png або .jpg розміром не більше 1 Мб; зображення повинно бути чітким та повнорозмірним (без обрізань сторін документа); текст на зображенні має бути розбірливим і вільно читатися.

    Під час реєстрації вступник матиме змогу вибрати предмет додаткового блоку.

    Навчальні предмети, які увійшли до основного блоку НМТ – українська мова та математика – будуть автоматично зазначені в сервісі реєстрації, тож вступникові потрібно буде вибрати із запропонованого переліку лише один із предметів другого блоку НМТ.

    Також в особистому кабінеті можна буде обрати населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме учень в дні проведення НМТ.

   Після надсилання інформації на обробку, у разі помилки, до 7 травня в персональному кабінеті можна буде внести зміни щодо:

  • назви навчального предмета додаткового блоку, з якого вступник бажає пройти тестування;
  • населеного пункту в Україні або за кордоном, де він перебуватиме в дні проведення НМТ;
  • потреби в проходженні НМТ під час додаткових сесій.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в НМТ є Сертифікат!!!

   Цей документ вступник зможе сформувати у своєму персональному кабінеті, коли регіональний центр підтвердить реєстрацію вступника для участі в НМТ.

   Ця функція стане доступною не пізніше ніж через сім календарних днів із дня надсилання інформації на обробку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень