A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Семінар-тренінг «Освіта в умовах воєнного стану: виклики та перспективи». День 2

Дата: 23.11.2023 15:59
Кількість переглядів: 23

У Хусті триває семінар-тренінг «Освіта в умовах воєнного стану: виклики та перспективи», організований департаментом освіти і науки молоді та спорту Закарпатської ОВА – ОДА та управлінням освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні й уряду Великої Британії

Семінар-тренінг відбувається в межах проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України».

День 2: учасниками сьогодні є вчителі 5-11 класів закладів освіти Хустської громади.

З вітальним словом до вчителів звертаються Тарас Кремінь, уповноважений із захисту державної мови, та Василь Сабадош, заступник міського голови.


Спікер - Сергій Вожжов, викладач фінансової грамотності та соціального шкільного підприємництва в державних та приватних закладах освіти, ведучий курсів підвищення кваліфікації вчителів, письменник, автор бестселера "Мрія на мільйон" та книжки ділових казок "Лісові комерсанти", ігротренер, автор популярних ділових настільних ігор "Лісові комерсанти" та "Життєвий капітал", ментор програм підтримки молоді та підприємців.

Практичне заняття для вчителів на тему: "Фінансова грамотність для освітян як інструмент покращення особистого фінансового стану та нові кар'єрні можливості".


Спікер - Тетяна Парадовська, учитель-методист, член журі всеукраїнських конкурсів та олімпіад, неодноразовий лауреат конкурсу «Успішний педагог», лауреат премії імені Лесі Українки, Олени Левчанівської, тренер НУШ.

Детально розповіла про:

  • Професійний розвиток педагога в умовах воєнного стану: від умотивованого вчителя до вмотивованого учня.
  • Аналіз професійного стандарту вчителя.
  • Огляд векторів роботи педагога: підприємливість, фінансова грамотність та творчість.
  • Презентація електронного кабінету сучасного вчителя та його можливостей.


Спікер - Марина Лютинська, заступниця директора з навчально-виховної роботи «Меридіан», менеджер з регіонального розвитку TATL GROUP, сертифікований тренер Microsoft MIA Expert.

Про штучний інтелект і діджиталізація в освіті: сучасні підходи навчання - практичні аспекти застосування штучного інтелекту для педагогів.


Спікер - Яна Левицька, менеджерка з впровадження «Вивчаю – не чекаю», ГС «Освіторія».

Презентація проєкту «Вивчаю — не чекаю», який створений за сприяння Міністерства освіти і науки України громадською спілкою «Освіторія» спільно з міжнародною організацією «War Child Holland».
Практичне впровадження цифрового застосунку на уроках в контексті втілення вимог Державного стандарту початкової школи та ідей Нової української школи.


Професії майбутнього як запорука економічного зростання регіону під час воєнного стану та після Перемоги.

Про релокований на Закарпаття бізнес та карʼєрні можливості для учнів - Ельвіра Лесишин, начальник управління регіонального розвитку департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА.


Державна мова в освітньому процесі Закарпаття: реалії та перспективи - Тарас Кремінь, уповноважений із захисту державної мови.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень