A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Дата: 11.11.2019 10:15
Кількість переглядів: 84

З 1 по 31 жовтня в усіх ЗЗСО міста Хуста проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Задля сприяння реалізації основних пріоритетів НУШ цьогоріч він стартував під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».
  Бібліотекарі міста провели змістовну роботу щодо облаштуванням комфортного бібліотечного середовища та організації заходів, залучаючи педагогів, школярів, власні та медійні ресурси. 
   Програма Місячника у кожній бібліотеці була насиченою, яскравою та різноманітною. У калейдоскопі заходів випускалася рекламно-іміджева продукція у вигляді буклетів та плакатів,  готувалися презентації книг, облаштовувались локації творчості та відпочинку,  імпровізовані паркани пропозицій та побажань, фотозона («Осінь… час читати», ЗОШ І – ІІІ ст.№5),  створювались леп-буки («Мої улюблені книги», ЗОШ І – ІІІ ст. №4), інсталяції («Книжковий камін», СШ І-ІІІ ст. №3), проводились дні бібліотворчості «Читаємо, малюємо, граємо», смайл-опитування, флешмоб («Школа з книгою» СШ І – ІІІ ст. №3), благодійні акції «Бібліотека – читачу, читач - бібліотеці» (ЗОШ І – ІІ ст.), промо-акція «З книгою зростаємо» (ЗОШ І – ІІІ ст. №5), читацький марафон «Читаємо без зупинки», дублер-шоу «Бібліотекар на годину»(ЗОШ І – ІІІ ст. №6), конкурси малюнків «Бібліотека очима дітей», фотокрос «Я і моя улюблена книга» (ЗОШ І – ІІІ ст. №4), бук-фест (ЗОШ І-ІІІ ст. №2), бібліоперфоменс «Цей дивний світ бібліотека» (НВК), екскурсії до Хустської РДБ «Бібліотека – територія успіху» тощо.
 Всі заходи Місячника були  спрямовані на задоволення й розвиток інформаційних потреб і запитів користувачів, розширення кола їх пізнавальних інтересів, забезпечення дозвілля читачів, залучення нових користувачів до бібліотеки, рекламування бібліотеки, створення її іміджу.  
Зацікавленість та активна участь школярів у всіх бібліотечних ініціативах ще раз підтверджує, що шкільні бібліотеки як обов'язковий структурний підрозділ НУШ є важливим складником сучасного освітнього середовища. 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень