A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Триває навчання відповідно до співпраці МОН України з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ в Україні) в межах ініціативи «Спільно до навчання» - реалізація проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку"

Дата: 01.11.2023 16:53
Кількість переглядів: 24

Фахівці кажуть, що тіло бджоли за законами фізики не призначене для польоту. Але бджола про це не знає.

Так само і діти: ми, дорослі, усвідомлюємо, що не всі стануть геніями, суперуспішними. Але діти про це не знають. Надзвичайно важливо вміти спілкуватися з дитиною так, щоб не вбити в неї вміння літати. Саме тому вихователі, вчителі мусять навчатися тонкощам психології, щоб і виховувати дітей, і допомагати їхнім батькам.

Наші освітяни навчаються постійно. 01, 02, 03 листопада 2023 з 10.00 – 17.00 триває навчання в Хусті відповідно до співпраці Міністерства освіти і науки України з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ в Україні) в межах ініціативи «Спільно до навчання» - реалізація проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні».

Проєкт реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти».

У визначених ЮНІСЕФ громадах спільно з Департаментом освіти, науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА (Алла Богданівна Петрів) організовано очне навчання за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень