A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Візит Благодійного фонду «Жовто-блакитні крила» до Хустського багатопрофільного ліцею №1 ім. І. Магули

Дата: 07.11.2023 18:03
Кількість переглядів: 17

Сьогодні до Хустського бігатопрофільного ліцею №1 ім. І. Магули навідалася мобільна бригада Благодійного фонду «Жовто-блакитні крила» з метою покращити психоемоційну атмосферу в учнівському колективі, допомогти вивільнити емоційну напругу в конструктивний спосіб, активізувати учнів, подарувати їм гарний настрій та купу позитивних емоцій, поділитися досвідом з тренерами.

Педагоги цілею Іванова Тетяна та Довжанин Діана долучили до запропонованих активностей учнів 7-А, 7-Б та 7-В класу разом із тренером Дмитром Шкарупою.

Семикласники виконували ігри-вправи на активацію - «Листоноша», «Самурай, дракон, принцеса» «Чаклуни та громадяни» та вправу на довіру.

Така робота з дітьми мала на меті згуртувати учнів, сприяти командній роботі в учнівському колективі, показати власні емоції, отримати відчуття підтримки та злагодженої роботи серед однокласників. Щоразу тренер отримував зворотній зв'язок від учнів, а тоді вони спільно відпрацьовували правила виконання тої чи іншої гри.

іцеїсти отримали позитивні емоції та приємні враження. Тренери обмінялися досвідом та способами реалізації мети проєкту. Важливо, щоб підростаюче покоління цінувало людські стосунки, вміло керувало емоціями, надавало перевагу живому спілкуванню та активному дозвіллю.

Дякуємо благодійному фонду «Жовто-блакитні крила» за ефективну співпрацю!


Проєкт «СМІЛИВІСТЬ В ДОЛОНЯХ - Посилення захисту внутрішньо переміщених дітей» реалізує Західноукраїнський Консорціум Захисту Дітей, до складу якого входять Terre des hommes - Україна, Благодійний фонд Посмішка ЮА та Благодійний Фонд "Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings" за підтримки Гуманітарного фонду для України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень