A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Тиждень педагогічної майстерності у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Дата: 07.11.2023 15:18
Кількість переглядів: 27

Із метою професійного розвитку та впровадження інноваційних підходів до навчання у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся тиждень педагогічної майстерності на тему "Професійний стандарт вчителя закладу загальної середньої освіти як інструмент розвитку сучасного компетентного педагога". Ця ініціатива була спрямована на підвищення якості навчання та мотивації учнів до активної навчальної діяльності.

Танана Наталія Никанорівна запросила колег на відкритий урок з української мови у 6-Б класі, під час якого, реалізовуючи програму НУШ, визначену державним стандартам базової середньої освіти, спрямувала діяльність учнів на формування предметних та ключових компетентностей. З метою вироблення в нушенят умінь комунікативно виправдано користуватися засобами мови, філологиня використала сучасні методи та прийоми навчання: робота в парах, випереджувальне завдання, кодування змісту уроку, перетворення текстової інформації в таблицю. Щоб зацікавити дітей темою, що вивчалася, учителька запропонувала виконати інноваційні вправи:«Мовна шухлядка», «Драбинка», «Упізнай мене», «Дешифрувальник» тощо.

Раковці Наталія Василівна, учитель української мови та літератури, продемострувала колегам майстер-клас на тему: «Використання штучного інтелекту на уроках учителів суспільно-гуманітарного циклу як один із інструментів розвитку цифрової компетентності педагога». Для учителів це можливість індивідуалізувати підхід до кожного школяра, забезпечити швидке та ефективне оцінювання. Для учнів – спроможність розвивати навички критичного мислення та взаємодії з новітніми технологіями.

Гангур Тетяна Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, після ґрунтовного аналізу уроку та майстер-класу відзначила високий рівень загальних та професійних компетентностей філологинь відповідно до кваліфікаційних категорій педагогічних працівників у світлі рішень «Професійного стандарту вчителя закладу загальної середньої освіти», а також досконале володіння інноваційними формами та прийомами навчання, що надзвичайно важливо в сучасному інформаційному суспільстві.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень