A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Семінар-тренінг «Освіта в умовах воєнного стану: виклики та перспективи» для керівників та педагогічних працівників закладів освіти Хустської ТГ

Дата: 22.11.2023 13:00
Кількість переглядів: 19

Хустська громада обʼєднує освітян, щоб навчати і навчатися!

Уперше на Закарпатті семінар-тренінг «Освіта в умовах воєнного стану: виклики та перспективи», організований спільно департаментом освіти і науки молоді та спорту Закарпатської ОВА – ОДА та Хустської міської ради (управлінням освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради) за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні й уряду Великої Британії.

Семінар-тренінг відбувається в межах проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України».

Учасники: представники регіональної та місцевої влади, представники Програми розвитку ООН в Україні, регіональні та місцеві експерти з питань освітньої галузі, представники адміністрації закладів освіти Хустської ТГ, педпрацівники.

Мета заходу: поділитися досвідом кращих практик реалізації державної освітньої політики в умовах воєнного стану та децентралізації, покращити підходи надання якісних освітніх послуг для громад, зокрема й компенсації освітніх утрат, ознайомитись із передовими інструментами управління якістю під час надання освітніх послуг, обговорити використання сучасних інформаційних технологій в роботі та окреслити шляхи зміцнення потенціалу закладів освіти в умовах воєнного стану задля надання якісних освітніх послуг.

Із вітальною промовою захід відкрила начальниця управлінням освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради Олеся Калинич.

В урочистому відкритті також взяли участь:

  • Володимир Кащук, Хустський міський голова;
  • Тарас Кремінь, уповноважений із захисту державної мови;
  • Марʼяна Марусинець, директор департаменту освіти та науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Перший день семінару спрямований на роботу з керівниками закладів загальної середньої освіти та заступниками з навчально-виховної роботи Хустської МТГ.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень