A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Відбулося друге засідання професійної спільноти вихователів груп середнього дошкільного вік

Дата: 12.12.2023 16:17
Кількість переглядів: 25

Виховання екологічної культури дітей дошкільного віку

12 грудня 2023 року на базі КУ "ЦПРПП Хустської МР" відбулося друге засідання професійної спільноти вихователів груп середнього дошкільного віку.

Засідання розпочалося із вступного слова керівника спільноти Оксани Гайович. яка ознайомила присутніх з важливим та актуальним на сьогодення напрямком роботи як екологічне виховання, а саме: «Виховання екологічної культури дітей дошкільного віку».

У рамках засідання вихователі мали можливість обмінятися досвідом роботи з екологічного виховання. Переглянули відеозапис заняття, яке провела вихователь ДНЗ №1 "Малятко" Олена Бенца. Також були представлені презентації з досвіду роботи вихователів ДНЗ №3 "Дзвіночок" Наталії Іваняс та Копашнівського ЗДО(ясла-садок) Світлани Стець.

Керівник спільноти Оксана Гайович креативно підійшла до згуртування педагогів та завершення роботи засідання. Вона використала ігрові методи та вправи на релаксацію.

До присутніх педагогів також звернулася головний спеціаліст управління освіти, релігій та у справах національнсотей Хустської міської ради Світлана Косик. Вона зазначила актуальність та важливість виховання екологічної культури дітей дошкільного віку, а також відмітила нагальну необхідність вироблення у дітей навичок екологічного виховання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень