A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Тиждень підтримки ментального здоров’я «Гратися і не боятися» | ДНЗ(ясла-садок) №2 "Сонечко"

Дата: 26.01.2024 09:35
Кількість переглядів: 10

У рамках проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» що реалізується Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація працівників дошкільної освіти" у рамках СПІЛЬНО програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни з 22 по 26 січня 2024 року в ДНЗ(ясла-садок) №2 "Сонечко" Хустської міської ради відбувся тиждень підтримки ментального здоров’я «Гратися і не боятися».

Метою заходу було підвищити обізнаність дітей про важливість душевного благополуччя, а також сприяти формуванню позитивних навичок спілкування. Щодня педагоги проводили тематичні заняття та ігри, спрямовані на розвиток емоційного інтелекту дітей. Для педагогів були організовані лекції, консультації, тренінг на теми конструктивного спілкування з дітьми, профілактики емоційного вигорання, а також рекомендації щодо зміцнення ментального здоров'я.

Тиждень підтримки ментального здоров'я допоміг дітям краще розуміти власні емоції, а дорослим - ефективніше будувати комунікацію з малюками.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень