A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

День безпечного Інтернету в закладах освіти Хустської ТГ

Дата: 06.02.2024 16:28
Кількість переглядів: 20

6 лютого 2024 року ми відзначаємо День безпечного Інтернету. Подію заснували мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії, має на меті просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо серед дітей та молоді.

Гасло цього року – "Разом для найкращого Інтернету". Це заклик до всіх користувачів – від малих до великих – об'єднатися та зробити онлайн-простір більш безпечним, поважним та приємним для всіх.


Кошелівська гімназія №2

Учні 8 класу разом із вчителем інформатики Дудар Л. М. створили інформаційний куточок з платіжної безпеки, стінгазету "Бережись монстрів-шахраїв", зробили «спортивний забіг #ШахрайГудбай», повторили правила користування інтернетом, поглибили знання і навички безпечного та відповідального використання цифрових технологій.


Нижньоселищенський ліцей

Проведено урок-вікторину "Безпечний інтернет" з учнями 5-х класів, інформаційні хвилинки "Як не стати жертвою шахраїв" для старшокласників та "Знайомимось з Інтернетом" для найменших школярів.

 


Хустський багатопрофільний ліцей №1 ім.І. Магули

Практичний психолог Іванова Т.Ю. провела просвітницькі заняття з учнями 6-А, 6-В та 8-Б класу, які мали на меті ознайомити ліцеїстів із особливостями впливу гаджетів на наше життя та правилами безпечного користування інтернетом.

До відзначення Дня безпечного інтернету долучилися вчителі інформатики Дронь М.Ф., Антал М. М. та Шеверя М. Й. розповідали учням про шахрайство в мережі, кібербезпеку, правила розумного використання сайтів, ігор, застосунків. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень