A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Активна підготовка до І етапу гри Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”). Відбулася нарада із відповідальними за організацію гри

Дата: 26.02.2024 13:45
Кількість переглядів: 133

  У четвер, 22.02.2024 року, у приміщенні актової зали КЗПО ,,Центр дитячої та юнацької творчості ,,СУЗІР’Я” Хустської міської ради, з метою якісної підготовки до І (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”) відбулася нарада із відповідальними за організацію Гри у закладах загальної середньої освіти Хустської міської ТГ.

  Проведення наради ініціювали члени оргкомітету з підготовки та проведення територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”) (наказ управління освіти, релігій та у справах національностей №184 від 08.12.2023).

  Участь у нараді взяли близько 35 представників ЗЗСО Хустської МТГ.

 Учасників наради детально проінформовано про підготовчу організаційну роботу, проведену членами оргкомітету та територіального штабу гри, склад якого затверджений відповідним розпорядженням Хустського міського голови від 02.02.2024р. №17/02-05. Відповідальних представників закладів загальної середньої освіти Хустської МТГ детально ознайомлено з Положенням про проведення І (територіального) відбіркового етапу Гри, з комплексною програмою проведення змагань для роїв середньої та старшої вікової груп. Не залишились поза увагою порядок та умови проведення заочного етапу Гри ,,Котигорошко” для молодших козачат (роїв молодшої вікової групи).

  Особливо зацікавило присутніх обговорення умов І територіального (відбіркового) етапу Гри, під час якого проаналізовано помилки та позитивні аспекти минулорічного досвіду проведення І етапу змагань. Члени оргкомітету Косик С.Ю., головний спеціаліст управління освіти, релігій та у справах національностей, Ігнатко В.М., Галушкай Ю.І., Енеді З.З., Шеффер В.Г – працівники КЗПО ,,ЦДЮТ ,,СУЗІР’Я” - ознайомлюючи присутніх із порядком проведення кожного конкурсу/змагання, демонструючи кращі відеозразки виконання окремих завдань.

  Представники ЗЗСО висловили ряд слушних побажань та рекомендацій, які обов’язково будуть враховані під час проведення відбіркового етапу. Попереду нові зустрічі та наради, зокрема найближчим часом відбудеться нарада із відповідальними за підготовку до конкурсу ,,Рятівник”, оскільки в суботу, 24.02.2024р., в Ужгороді (КЗПО ,,ПАДІЮН”) проведено семінар-тренінг для відповідальних за підготовку цього виду змагань, результативну участь у якій взяли Сливка Т.В., фахівець господарської групи управління світи, релігій та у справах національностей та Поган М.П., учитель біології та основ медичних знань Рокосівського ліцею, про що отримали відповідні сертифікати. Тож їм є чим поділитися із колегами.

Косик С.Ю., головний спеціаліст управління освіти, релігій

та у справах національностей виконавчого комітету

Хустської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень