A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Відбулося засідання професійної спільноти вихователів-методистів ЗДО Хустської міської ТГ

Дата: 08.03.2024 14:58
Кількість переглядів: 176

Методична служба є сполучною ланкою між теорією та практикою дошкільної освіти і має на меті активно донести сучасні ідеї та тенденції в освіті до педагогів.

Загальновідомо, що успіх у вихованні особистості дитини залежить від педагогічної майстерності педагога, його творчої активності, тому одним з найважливіших завдань методичної служби є організація роботи з педагогічним колективом, що забезпечує підвищення фахової майстерності та розкриття творчого потенціалу кожного педагога.

"Педагогічна діяльність, яка є сплавом науки і мистецтва, за своїми компонентами завжди передбачає творчість"(В. Сухомлинський).

 

6 березня 2024 року в КУ" Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради" відбулося засідання професійної спільноти вихователів-методистів ДНЗ/ЗДО Хустської міської ТГ (керівник ПС Каргальцева Т.В., вихователь-методист Хустського ДНЗ (ясел-садка) №1 ,,Малятко”).

 

Засідання відбулося у формі своєрідного вернісажу професійного досвіду вихователів-методистів ЗДО. Свої здобутки та методичну проблему, над якою працюють презентували Андріана Барзул, вихователь-методист Хустського ДНЗ (ясел-садка) №8 ,,Ялиночка” (освіта фахова вища,стаж педагогічної роботи 13 років, з яких 4р. – на посаді) та Любов Анишинець (вихователь-методист Хустського ДНЗ (ясел-садка) №7 ,,Бджілка”, освіта вища фахова, стаж педагогічної роботи 21 рік, стаж на посаді – 3,5 роки).

Анишинець Л.Ю. втілює в практику сучасні інноваційні підходи в методичній роботі, Барзул А.М. у практичній діяльності акцентує увагу на упровадженні інтерактивних технологій навчання.

 

Формами та методами методичної роботи, що впроваджуються в освітній роботі закладу дошкільної освіти поділилися вихователь-методист Боронявського ЗДО (ясел-садка) Тетяна Кучерява та Віра Ігнат, вихователь-методист Стеблівського ЗДО (ясел-садка).

Наприкінці зустрічі Ігнат В.В. провела для учасників гру-квест «Яким ви бачите педагога-дошкільника?»

 

Світлана Косик, головний спеціаліст управління освіти, релігій та у справах національностей акцентувала увагу присутніх на те, що основною метою методичної роботи є підвищення якості освітньо-виховного процесу, що відповідає сучасним вимогам, шляхом удосконалення професійної майстерності не тільки педагогічних кадрів, а й вдосконалення фахового рівня вихователів-методистів, як головних кермувальників-менеджерів методичної служби ЗДО.

 

Головний спеціаліст управління освіти, релігій та

у справах національностей Косик С.Ю.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень