A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Волонтерські заходи на підтримку ЗСУ | Хустський ліцей №3

Дата: 09.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 12

Хустський ліцей №3 не може стояти осторонь, коли мова йде про допомогу українським захисникам. Нещодавно ліцей організував ряд волонтерських заходів, щоб підтримати українських воїнів та зробити свій внесок у перемогу над окупантом.

1. Збір смаколиків та продуктів для воїнів на передову

Учні та вчителі ліцею об'єднали зусилля, щоб зібрати смаколики та продукти для українських захисників. За допомогою Благодійного фонду "Долоні Милосердя" та Благодійного фонду «Під надійним крилом» зібрані продукти були доставлені воїнам на передову.

2. Збір коштів для бійців 101 бригади, 72 батальйону роти вогневої підтримки

Спільнота ліцею згуртувалась, щоб допомогти бійцям 101 бригади, 72 батальйону роти вогневої підтримки. Завдяки благодійним внескам від учнів, вчителів та батьків було зібрано 26 000 грн. Ці кошти перераховані на банківський рахунок бійців для купівлі РЕБів та індикаторів частот.

3. Участь у творчому конкурсі по розмальовуванні гільз для аукціону

Учні ліцею з радістю взяли участь у конкурсі Support lll Assault Brigade Закарпаття, де розмальовували гільзи різних калібрів. За підсумками конкурсу ліцей посів 2 місце! Розмальовані гільзи будуть представлені на аукціоні, а зібрані кошти передані на підтримку бійців 3 ОБШР.

Разом до перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень