A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

День вишиванки 2024 | заклади освіти Хустської міської ради

Щороку День вишиванки об'єднує українців не лише в Україні, але й по всьому світу. Цього року до флешмобу активно долучилися й заклади освіти Хустської міської ради, організувавши фото/відеофлешмоби, тематичні акції та участь у Національній руханці "Дякуємо ЗСУ

17:32 16.05.2024

Зустріч лідерів учнівського самоврядування - обмін досвідом та єднання заради спільних цілей

13 травня 2024 року відбулася подія, що об'єднала лідерів учнівського самоврядування з Києва та Хуста. Зустріч у рамках співпраці між закладами освіти Шевченківського району м. Києва та Хустської МТГ. Ініціаторами виступив колектив КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості "Сузір'я", подарувавши юним лідерам можливість для обміну досвідом, розвитку та вдосконалення своїх навичок.

16:10 14.05.2024

Змагання з легкої атлетики до Дня міста Хуст

11 травня 2024 року в рамках святкування Дня міста Хуст відбулися змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат. Участь у змаганнях взяли 19 команд із закладів освіти Хустської міської ради.

16:55 13.05.2024

День відкритих дверей | Хустський багатопрофільний ліцей №1 ім.І.Магули

День відкритих дверей в Хустському багатопрофільному ліцеї №1 ім.І.Магули не оминули увагою бажаючі здобувати тут освіту. На ознайомчу зустріч прийшли батьки та учні, що будуть вступати у 5-11 класи. Виконувач обов'язків директора школи Мирослав Васильович  та заступниця директора з освітньої роботи Галина Степанівна Маслей ознайомили присутніх із розпорядком роботи ліцею, нормативними документами, що регламентують освітню діяльність, основними напрямками профільного навчання та правилами вступу цьогоріч.

16:45 07.05.2024

З Великоднем!

Великодні дзвони сповіщають: «Христос воскрес!» Торжество воскресіння цього року відзначає і природа, яка буяє розкішшю зелені й сонця - і птахи наче наввипередки теж співають «Христос воскрес!» І люди наче добрішають, світлішають, бо чують: «Христос воскрес!» Син Божий воскрес із мертвих і смертю смерть подолав. Сьогодні ми вкотре запитуємо: яка ж причина цього дива? І знаходимо відповідь: беззаперечна любов і віра. Віри всім нам у перемогу життя над смертю, у перемогу України. Миру, любові, добра, здоров’я, спокою й Божого захисту. Христос воскрес! Воістину воскрес! З повагою -

14:34 05.05.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень