A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Заклади дошкільної освіти Хустської ТГ долучилися до ІІІ Міжнародного заняття доброти

Доброю традицією закладів дошкільної освіти Хустської ТГ стала участь у ІІІ Міжнародному занятті доброти, який щорічно організовує БФ "Щаслива лапа" (Happy Paw). Заняття доброти традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України. Головною метою заняття є виховання у дітей дошкільного віку гуманного та відповідального ставлення до тварин, піклування про них.

14:55 04.03.2024

Методичний тиждень на тему "Самоосвіта вчителя в системі методичної роботи сучасного закладу освіти" | Хустськf ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Методичний тиждень "Самоосвіта вчителя в системі методичної роботи сучасного закладу освіти" З 26 лютого по 1 березня 2024 року в Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 проходив методичний тиждень на тему "Самоосвіта вчителя в системі методичної роботи сучасного закладу освіти".

10:58 04.03.2024

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №8 «Ялиночка» взяв участь у конкурсі «Гратися і не боятися»

У рамках реалізації проєкту UNICEF Ukraine "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні", який реалізує ВГО "Асоціація працівників дошкільної освіти" за підтримки Міністерство освіти і науки України, Дошкільний навчальний заклад  (ясла-садок) №8 «Ялиночка» взяв участь у конкурсі «Гратися і не боятися», який організовано з метою підтримки ментального здоров’я дітей у період воєнного стану.

10:33 01.03.2024

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року – 2024»

Управління освіти, релігій та у справах національностей вітає переможців обласного етапу конкурсу "Учитель року – 2024"! Вітаємо вчителів Хустського багатопрофільного ліцею №1 ім.І.Магули з перемогою на обласному етапі конкурсу "Учитель року – 2024"!

16:03 29.02.2024

Педагогічний салон творчості «Запрошуємо у світ народних традицій» | КЗПО «ЦДЮТ «Сузір’я»

23 лютого в КЗПО «ЦДЮТ «Сузір’я» було проведено педагогічний салон творчості «Запрошуємо у світ народних традицій», який є своєрідним завершенням Тижня «Територія творчості» у рамках Місячника педагогічної майстерності «Творчість. Пошук. Здобутки».

15:39 29.02.2024

Тиждень англійської мови | Кошелівський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Предметні тижні в закладі освіти — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Головною метою проведення цих заходів є підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови .

15:28 28.02.2024

Відбулося засідання професійної спільноти вихователів за темою «Інтеграція різних видів  діяльності  в роботі вихователя ЗДО»

27  лютого  2024 року на базі КЗПО "ЦДЮТ "Сузірʼя" відбулось засідання №2 професійної спільноти вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку (керівник професійної спільноти вихователь-методист Хустського ДНЗ (ясел- садка) №3 «Дзвіночок» Романа Підгорна) за темою «Інтеграція різних видів  діяльності  в роботі вихователя ЗДО». 

09:25 28.02.2024

Активна підготовка до І етапу гри Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”). Відбулася нарада із відповідальними за організацію гри

  У четвер, 22.02.2024 року, у приміщенні актової зали КЗПО ,,Центр дитячої та юнацької творчості ,,СУЗІР’Я” Хустської міської ради, з метою якісної підготовки до І (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”) відбулася нарада із відповідальними за організацію Гри у закладах загальної середньої освіти Хустської міської ТГ.

13:45 26.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень