A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Огляд можливостей міжнародної програми шкільного партнерства eTwinning

Співпраця з Ужгородським лінгвістичним центром ЛІК та огляд можливостей міжнародної програми шкільного партнерства eTwinning – на порядку денному професійної спільноти учителів англійської мови закладів освіти Хустської громади

11:22 13.10.2021

Професія вихователя дитячого садка - професія для справжніх романтиків

Професія вихователя дитячого садка - професія для справжніх романтиків Коли сонце ще всміхається айстрами, а жовтолист уже поспішає змінити вересень у календарі, Україна складає шану людям, чия професія – робити щасливим дитинство.

08:44 27.09.2021

Зміни у харчуванні в закладах освіти

Змін у харчуванні в закладах освіти багато. Важливо, щоб керівники шкіл, медперсонал, кухарі мали своєрідну дорожню карту, як впроваджувати нові вимоги (серед них і, наприклад, що робити, коли приміщення харчоблоку не відповідає нормативним розмірам).

16:48 10.08.2021

Про регіональний план заходів щодо організації харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти області

На виконання розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації № 614 від 11.11.2019 ,,Про регіональний план заходів щодо організації харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти області” управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради надає інформацію про стан організації харчування у закладах освіти м. Хуста за ІІ квартал 2021р.:

11:21 24.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень