A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Сьогодні в Хустському ліцеї №3 відбулася зустріч із спеціалістами Центру надання соціальних послуг Хустської міської ради та мобільної бригади соціально-психологічної допомоги

Сьогодні в Хустському ліцеї №3 відбулася зустріч із спеціалістами Центру надання соціальних послуг Хустської міської ради та мобільної бригади соціально-психологічної допомоги.

16:57 19.10.2023

Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.

10:48 18.10.2023

Малі олімпійські ігри в Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4

Упродовж тижня, з 9 по 16 жовтня, у Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбулися традиційні "Малі Олімпійські ігри". Це особлива подія, що дозволила не лише популяризувати спорт, але й виховувати в дітей ідеї олімпійської толерантності та цінності спорту, спонукуючи молоде покоління до патріотизму. Цьому заходу долучилися всі учні закладу освіти!

10:46 17.10.2023

Участь Хустської CШ І-ІІІ ступенів №6 у проєкті «Сміливість в долонях – Посилення захисту внутрішньо-переміщених дітей»

Війна в Україні серйозно вплинула на громадську безпеку та стійкість місцевих громад, вона має різні наслідки для різних вікових груп дітей та молоді. На Заході України система соціальної підтримки особливо ослаблена через масове переміщення людей з територій, що постраждали від бойових дій. Як наслідок, соціальний захист, у тому числі дітей, організований слабко під час надзвичайних ситуацій. 

15:33 13.10.2023

ІV МІЖНАРОДНИЙ УРОК ДОБРОТИ у закладах освіти Хустської ТГ

У Всесвітній день захисту тварин за ініціативи благодійної організації «Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» (happy paw) учні закладів освіти Хустської ТГ взяли участь у ІV Міжнародному уроці доброти, дізналися багато про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

16:02 12.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень