A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

 У Хустському багатопрофільному ліцеї №1 ім. І. Магули відкрито клас безпеки!

 У Хустському багатопрофільному ліцеї №1 ім. І. Магули відкрито клас безпеки!  Завдяки інтерактивному класу, діти не лише засвоюватимуть правила безпеки, але й формуватимуть культуру безпечної поведінки.  Клас обладнано зонами для навчання домедичної допомоги, пожежної безпеки, мінної безпеки, психологічного розвантаження та правил дорожнього руху.  Сьогодні представники ДСНС та Національної поліції розповідали учням про важливість дотримання правил безпеки життєдіяльності. 

12:56 16.11.2023

Участь у форумі з питань реалізації реформи шкільного харчування

«Ми готуємо не їжу - ми готуємо майбутнє», - підкреслює Олена Зеленська у вітальному слові на відкритті форуму, організованому Офісом президента, Міністерством освіти і науки України, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

15:31 15.11.2023

​​​​​​​НРЦ Хустської міської ради впроваджує програму СЕЕН та бере участь у всеукраїнському експерименті «Організаційно-педагогічні умови формування в учнів м’яких навичок шляхом соціально-емоційного та етичного навчання»

НРЦ Хустської міської ради впроваджує програму соціально-емоційного та етичного навчання (СЕЕН) та бере участь у всеукраїнському експерименті «Організаційно-педагогічні умови формування в учнів м’яких навичок шляхом соціально-емоційного та етичного навчання». Таких шкіл в Україні всього 26, із Закарпатті в проєкті тільки один заклад.

14:12 14.11.2023

13 листопада - Всесвітній день доброти

Сьогодні, коли весь світ святкує День Доброти, у закладах освіти Хустської ТГ влаштували ряд заходів, спрямованих на поширення позитиву та добрі справи.

16:19 13.11.2023

Про підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек – 2023

Сьогодні, 09.11.2023 р., в актовій залі КУ "ЦПРПП Хустської міської ради" за координаційної підтримки консультанта Центру Марії Матей було проведено засідання професійної спільноти шкільних бібліотекарів ЗЗСО Хустської МТГ.  Мета зустрічі - презентація відеозвітів заходів, проведених протягом Всеукраїнського місячника бібліотек під гаслом "ВІРЮ В МАЙБУТНЄ ТВОЄ, УКРАЇНО!". 

11:25 09.11.2023

Візит Благодійного фонду «Жовто-блакитні крила» до Хустського багатопрофільного ліцею №1 ім. І. Магули

Сьогодні до Хустського бігатопрофільного ліцею №1 ім. І. Магули навідалася мобільна бригада Благодійного фонду «Жовто-блакитні крила» з метою покращити психоемоційну атмосферу в учнівському колективі, допомогти вивільнити емоційну напругу в конструктивний спосіб, активізувати учнів, подарувати їм гарний настрій та купу позитивних емоцій, поділитися досвідом з тренерами.

18:03 07.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень