A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Тиждень педагогічної майстерності у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Із метою професійного розвитку та впровадження інноваційних підходів до навчання у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся тиждень педагогічної майстерності на тему "Професійний стандарт вчителя закладу загальної середньої освіти як інструмент розвитку сучасного компетентного педагога". Ця ініціатива була спрямована на підвищення якості навчання та мотивації учнів до активної навчальної діяльності.

15:18 07.11.2023

Вітаємо КЗПО "ЦДЮТ "Сузір'я"' з перемогою у XV Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Вітаємо КЗПО "ЦДЮТ "Сузір'я"' з перемогою у XV Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»!  "Інноватика в сучасній освіті" - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти.

16:48 06.11.2023

Навчально-реабілітаційний центр Хустської міської ради  долучився до міжнародного дослідження соціально-емоційних навичок

Україна стала частиною першого масштабного міжнародного дослідження соціально-емоційних навичок, яке здійснює Організація економічного співробітництва та розвитку (OEСР) в різних країнах світу. Що вимірює ДоСЕН? Дослідження вимірює рівень сформованості 17 соціально-емоційних навичок учнівства, які утворюють п’ять ключових вимірів(широта кругозору, сумлінність, взаємодія з іншими, емоційна стабільність, здатність до співробітництва) і один додатковий. Масштаб дослідження: У  ДоСЕН беруть участь 15 країн: у середньому 75 закладів освіти та 3 000 учениць і учнів 15-річного віку. Дослідження було проведено:

15:52 06.11.2023

Тренінги для вчителів української мови та літератури

31 жовтня 2023 в актовій залі КУ «ЦПРПП ХМР» зібралися члени ПС учителів української мови та літератури ЗЗСО Хустської МТГ, щоб подивитися на кращі педагогічні практики тих, хто повірив у власні сили та, приборкавши страх публіки, готовий ділитися власними «методичними родзинками».

17:00 31.10.2023

Учні закладів освіти Хуста підкорюють світ своїми талантами

Зразковий хореографічний ансамбль "Хустяночка" Хустської міської ради під керівництвом Ірини Гнепи вразив своїм талантом та виступом на Європейському мультижанровому конкурс-фестивалі "Сяюча зірка Франції", здобувши заслужене перше місце!

18:43 30.10.2023

Радіодиктант національної єдності - 2023

Сьогодні, 27 жовтня 2023 року, у День української писемності та мови, до написання радіодиктанту національної єдності – 2023 долучилися освітяни Хустської ТГ.

15:29 27.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень