A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Майстер-клас "На вершині майстерності - ШІ" | КЗПО «ЦДЮТ «Сузір’я»

У рамках Місячника педагогічної майстерності «Творчість. Пошук. Здобутки.» та тижня «На хвилі STEM» керівники гуртків підрозділу №2 КЗПО «ЦДЮТ «Сузір’я» відвідали майстер-класз з актуальної теми – «На вершині майстерності - ШІ».

15:53 05.03.2024

Заклади дошкільної освіти Хустської ТГ долучилися до ІІІ Міжнародного заняття доброти

Доброю традицією закладів дошкільної освіти Хустської ТГ стала участь у ІІІ Міжнародному занятті доброти, який щорічно організовує БФ "Щаслива лапа" (Happy Paw). Заняття доброти традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України. Головною метою заняття є виховання у дітей дошкільного віку гуманного та відповідального ставлення до тварин, піклування про них.

14:55 04.03.2024

Методичний тиждень на тему "Самоосвіта вчителя в системі методичної роботи сучасного закладу освіти" | Хустськf ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Методичний тиждень "Самоосвіта вчителя в системі методичної роботи сучасного закладу освіти" З 26 лютого по 1 березня 2024 року в Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 проходив методичний тиждень на тему "Самоосвіта вчителя в системі методичної роботи сучасного закладу освіти".

10:58 04.03.2024

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №8 «Ялиночка» взяв участь у конкурсі «Гратися і не боятися»

У рамках реалізації проєкту UNICEF Ukraine "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні", який реалізує ВГО "Асоціація працівників дошкільної освіти" за підтримки Міністерство освіти і науки України, Дошкільний навчальний заклад  (ясла-садок) №8 «Ялиночка» взяв участь у конкурсі «Гратися і не боятися», який організовано з метою підтримки ментального здоров’я дітей у період воєнного стану.

10:33 01.03.2024

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року – 2024»

Управління освіти, релігій та у справах національностей вітає переможців обласного етапу конкурсу "Учитель року – 2024"! Вітаємо вчителів Хустського багатопрофільного ліцею №1 ім.І.Магули з перемогою на обласному етапі конкурсу "Учитель року – 2024"!

16:03 29.02.2024

Педагогічний салон творчості «Запрошуємо у світ народних традицій» | КЗПО «ЦДЮТ «Сузір’я»

23 лютого в КЗПО «ЦДЮТ «Сузір’я» було проведено педагогічний салон творчості «Запрошуємо у світ народних традицій», який є своєрідним завершенням Тижня «Територія творчості» у рамках Місячника педагогічної майстерності «Творчість. Пошук. Здобутки».

15:39 29.02.2024

Тиждень англійської мови | Кошелівський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Предметні тижні в закладі освіти — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Головною метою проведення цих заходів є підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови .

15:28 28.02.2024

Відбулося засідання професійної спільноти вихователів за темою «Інтеграція різних видів  діяльності  в роботі вихователя ЗДО»

27  лютого  2024 року на базі КЗПО "ЦДЮТ "Сузірʼя" відбулось засідання №2 професійної спільноти вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку (керівник професійної спільноти вихователь-методист Хустського ДНЗ (ясел- садка) №3 «Дзвіночок» Романа Підгорна) за темою «Інтеграція різних видів  діяльності  в роботі вихователя ЗДО». 

09:25 28.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень