A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради
Виконавчого комітету Хустської міської ради

Новини

Тематичний тиждень «В очікуванні Різдва» | ДНЗ (ясла-садок) №2 «Сонечко»

У рамках проєкту "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні" що реалізується Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація працівників дошкільної освіти" у рамках СПІЛЬНО програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни.

10:35 23.12.2023

Різдвяна атмосфера в Хустському ліцеї №3

Напередодні Різдва в Хустському ліцеї № 3 панувала особлива атмосфера радості та тепла. Учителька початкової ланки, Марта Анишинець, разом із учнями 3-В класу, влаштувала неймовірну виставу під назвою "Легенда про четвертого царя". Під завісу вистави вони передали волонтерам, які відвідали ліцей, власноруч виготовлені віфлеємські зірочки та подарунки для воїнів.

16:27 22.12.2023

Проєкт "Новорічно-математична ялинка" | Хустський багатопрофільний ліцей №1 ім.І. Магули

Наближаючись до Різдва та Нового року, багато з нас розглядають вибір ялинки. Це може бути природня чи штучна, вирощена власноруч (що дуже рідкісно) або придбана. Ялинки можуть бути творчо оформлені, прикрашеніпо скромному або яскравому стилі, все залежить від смаку.

14:44 22.12.2023

День учнівського самоврядування | Хустський ліцей №3

У Хустському ліцеї №3 відбувся День учнівського самоврядування. Старшокласники з нетерпінням чекали цю подію, адже це винятковий шанс відчути себе в ролі вчителя та особисто переконатися, наскільки важку роботу щоденно виконують їхні наставники.

09:50 22.12.2023

Тиждень фізики та хімії | Олександрівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів

Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять  фізикою та хімією розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із фізики та хімії у повсякденному житті, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети з 11 грудня по 15 грудня 2023 року в Олександрівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено тиждень фізики та хімії.

15:33 20.12.2023

Участь закладів освіти Хустської ТГ у Всеукраїнському благодійному проєкті "Flowers4school"

 Заклади освіти Хустської ТГ уже другий рік поспіль долучаються до Всеукраїнського благодійного проєкту для дітей України - "Flowers4school".  Його мета – перетворити кожну школу України на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоровʼя.

11:09 20.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень